Apartmány Smeralda

Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Bibione
Kód zájazdu: 1056285
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmány Smeralda

TV domáce zviera chladnička,minibar parkovisko detské ihrisko plážový servis piesočnatá pláž trezor klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 200 m
Vzdialenosť od pláže: 30 m

Apartmány sa nachádzajú v tesnej blízkosti pláže (30m) a neďaleko centra  (200 m), z časti sú zrekonštruované. K dispozícii výťah (od 1. poschodia), jedno parkovacie miesto na apartmán a plážový servis (1 slnečník + 2 kreslá/ apartmán).

UBYTOVANIE:
apartmány sú štandardne zariadené, s vybaveným kuchynským kútom, mikrovlnná rúra, kúpeľňa, WC, TV, trezor, klimatizácia (iba B5-1, B5-2, C7-1, D8-1, D8-2), balkón. Niektoré apartmány majú výhľad na more. 
B4: (max. 4 osoby) spálňa s dvomi lôžkami, spálňa s poschodovou posteľou (bez okna), je spojená s obývačkou, kuchynský kút. 
B5, B5-2: (max. 5 osôb) spálňa s tromi lôžkami, spálňa s poschodovou posteľou (bez okna), je spojená s obývačkou, kuchynský kút. Klimatizácia v B5-2. 
B5-1: (max. 5 osôb) (zrekonštruovaný apartmán) spálňa s tromi lôžkami, denná miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom, kuchynský kút. 
C7, C7-1: (max. 7 osôb) spálňa s tromi lôžkami, spálňa s dvojlôžkom (alebo s poschodovou posteľou), denná miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom, kuchynský kút. Klimatizácia v C7-1. 
D8, D8-2: (max. 8 osôb) spálňa s dvomi lôžkami, spálňa s poschodovou posteľou, spálňa s poschodovou posteľou a jedným lôžkom, obývačka s rozkladacím lôžkom, kuchynský kút. Klimatizácia v D8-2. 
D8-1: (max. 8 osôb) spálňa s dvojlôžkom, spálňa s dvomi lôžkami, spálňa s poschodovou posteľou, denná miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom, kuchynský kút.

STRAVOVANIE:
individuálne

Domáce zvieratá:
povolené len malé (do 5 kg), na vyžiadanie, zdarma.

Prihlásenie do newslettera

E-mail:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »