Hotel Apolis

Destinácia: Bulharsko, Sozopol
Kód zájazdu: 1229418
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Apolis

TV chladnička,minibar detský kútik vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od pláže: 280 m

Popis

Útulný hotel s osobitou architektúrou sa nachádza v novej časti Sozopolu na tichom a pokojnom mieste a v blízkosti pláže Harmanite (približne 280 metrov). Hotel je vybavený recepciou, reštauráciou s vonkajším posedením. V reštaurácií si môžete vychutnať jedlá bulharskej ale aj medzinárodnej kuchyne. V hotelovom areáli sa nachádza detský kútik, bazén s detskou časťou, kde slnečníky a ležadlá sú bez poplatku. Wi-Fi pripojenie je v celom hoteli zdarma.

Ubytovanie
Ubytovanie v moderne zariadených dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky pre dve deti alebo jednu dospelú osobu. Každá izba má vlastnú klimatizáciu, chladničku, TV/SAT, vlast­nú kúpeľňu s WC a balkón.


Stravovanie

V cene sú raňajky podávané v reštaurácii hotela formou bufetu.
Pláže:
Priamo v letovisku sa nachádzajú dve pláže - centrálna a Harmanite. Obidve pláže sú s jemným pieskom a pozvoľným prístupom do mierne sa zvažujúceho mora. Centrálna pláž sa tiahne od starej časti Sozopolu po začiatok novej časti Sozopolu. Nachádza sa v centre mesta v blízkosti Morskej záhrady. Nakoľko sa nachádza v zálive, býva tu pokojnejšia hladina. Pláž Harmanite sa nachádza v novej časti Sozopolu a tiahne sa až po poloostrov Budzaka.  Pláž je dlhá a priestranná s jemným, zlatistým pieskom. Na obidvoch plážach sa nachádzajú strediská vodných atrakcií, prezliekarne, sprchy, bary a bufety s rýchlym občerstvením. Obidve pláže sú pod dohľadom plavčíkov. Slnečníky a ležadlá sú za poplatok. V okrajových častiach pláži sa nachádzajú bezplatné zóny, ktoré nie sú spoplatnené. Bližšie k hotelu Apolis je pláž Harmonite.


Oficiálna kategória ***

Naše hodnotenie ***           

Prihlásenie do newslettera

E-mail:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »