Apartmány Mateo

Apartmány Mateo - pohľad z balkóna - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - apartmánový dom - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - apartmánový dom - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - pohľad z balkóna - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - pohľad z balkóna - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - obývacia izba - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - obývacia izba - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - pohľad z balkóna - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - izba - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - kuchynka - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - kuchynka - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - kúpeľňa - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - terasa -  autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - terasa na grilovanie - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - Nemira - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - Nemira - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - mesto Omiš - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - mesto Omiš - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - mesto Omiš - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - mesto Omiš - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira Apartmány Mateo - mesto Omiš - autobusový zájazd  - Chorvátsko, Omiš, Nemira
Destinácia: Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Omiš - Nemira
Kód zájazdu: 1271208
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmány Mateo

TV chladnička,minibar lekáreň lekárska služba gril, ohnisko kajak, kanoe vodné bicykle parkovisko vodné športy na pláži plážový servis štrková pláž kamienková pláž trezor internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 2 km
Vzdialenosť od pláže: 70 m
Rýchly popis:

Moderne zrekonštruovaná apartmánová vila sa nachádza nad krištáľovým morom, v tichom prostredí s fascinujúcim výhľadom na more. Ponúka relaxáciu, krásne pláže i možnosť spoločného posedenia pri vonkajšom grile. Oficiálna kategória je 3*.


Poloha:
cca 70 m nad plážou, ktorá je prístupná len po schodoch (nevhodné pre ľudí s pohybovými problémami), 2 km od centra Omišu dostupného i pešo.

Ubytovanie:
apartmány A/2+2 sú vybavené klimatizáciou, SAT/TV, Wi-Fi, kúpeľňou s WC, terasou alebo balkónom (väčšina má výhľad na more). Každý apartmán pozostáva z oddelenej dvojlôžkovej spálne, obývacej miestnosti s kuchynským kútom a rozkladacím gaučom pre 2 osoby. V objekte je k dispozícii aj vonkajší gril. Parkovanie je pri dome alebo cca 80 m od apartmánov.

Stravovanie:
bez stravy

Pláž:
pekná pláž s jemnými kamienkami (prístupná po schodoch), pozvoľný vstup do mora, ležadlá a slnečníky a vodné športy za poplatok.

Doprava:

autobusová, individuálna


V cene je zahrnuté:
7x ubytovanie v apartmáne, klimatizácia, Wi-Fi, chladnička, SAT TV, parkovanie, služby delegáta.

V cene nie je zahrnuté:

Doprava: LUX BUS 145 EUR/osoba, príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 30 EUR/osoba. Povinné príplatky: pobytová taxa nad 18 rokov 21 EUR/osoba/7 nocí, pobytová taxa 12-18 rokov 10,5 EUR/osoba/7 nocí.

Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie  KOMFORT 3,90 EUR/ osoba/deň alebo poistenie PLUS 5 EUR/osoba/deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,30 EUR/deň.  

Nástupné miesta: BA, KE, - bez príplatku, PO - 5 EUR, TT, Sereď - 10 EUR,  NR, PN, TO, - 15 EUR, NM, TN, PE, PP - 18 EUR, ZH, PD, BB, ZV, PB, ZA, MT, LM, PU, RK, LV - 20 EUR. Upozornenie: Miestenky nie je možné zakúpiť



Typ stravy:
bez stravy

Informácie o krajine a stredisku:

CHORVÁTSKO
Viac ako tisíc km dlhé jadranské pobrežie medzi Umagom na severe a Dubrovníkom na juhu je už dávno známe ako raj pre milovníkov mora, potápania, dobrého vína a vynikajúcej kuchyne. Dlhé pláže, termálne pramene, mohutné pohoria, či malebné mestá v nížine – to všetko ponúka návštevníkovi Chorvátsko. V neposlednom rade priateľské obyvateľstvo, s ktorým sa dorozumieme aj bez slovníka, je dôvodom k tomu, že Chorvátsko je pre slovenských turistov krajinou číslo jeden.


OMIŠ
Prekrásne mestečko strednej Dalmácie medzi Splitom a Makarskou riviérou. Pohorie Mosor s kaňonom rieky Cetiny mu dodáva neopakovateľné čaro. Nad starým centrom sa vypína zrúcanina stredovekej benátskej pevnosti Starigrad. Mesto sa preslávilo aj nakrúcaním prírodných scenérií k filmu Winnetou. Omišská riviéra patrí medzi najvyhľadávanejšie vďaka svojim štrkovým a piesočnatým plážam. Časť Omiš- Duče sa vyznačuje 3 km dlhou krásnou pieskovou plážou s pozvoľným vstupom do mora, vhodným aj pre tie najmenšie deti. Južnejšia časť Omiš-Nemira je tichšia a ponúka priezračnú vodu a úchvatné výhľady na more zo svojich svahov.


Fakultatívne výlety:

Split-Trogir - poldenný výlet autobusom. Prehliadka najväčšieho mesta na chorvátskom pobreží Splitu a historického Trogiru.

Vodopády na rieke Krka - celodenný výlet autobusom do národného parku. Rieka Krka väčšinu svojej dĺžky preteká kaňonom, nachádza sa na nej mnoho vodopádov aj jazier. Medzi dvomi najkrajšími vodopádmi Rokši slapem a Skadarski bukem sa nachádza Františkánsky kláštor so vzácnou knižnicou.

Dubrovnik - lodenný výlet autobusom. Prehliadka historického mesta zapísaného v zozname UNESCO spojená s návštevou najznámejších pamätihodností.

Medjugorje - celodenný výlet autobusom. Návšteva pútnického miesta a vodopádov Kravice na spiatočnej ceste.

Ostrovy Hvar a Brač - celodenný výlet loďou. Plavba na ostrov Hvar, prehliadka mesta Jelsa, pokračovanie v plavbe na ostrov Brač do mesta Bol. Kúpanie na jednej z najkrajších pláží Jadranského mora Zlatni rat.


Prihlásenie do newslettera

E-mail:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,23 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,61 TRY
Americký dolar  EUR 1,06 USD

Zobraziť všetky »