Rezidencia Marilleva 1400

Časť apartmánového komplexu Marilleva 1400 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Pohľad z diaľky na komplex Marilleva 1400 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Pohľad do spálne Marilleva 1400 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Pohľad do interiérov apartmánov Marilleva 1400 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.s Lanovka pri apartmánoch Marilleva 1400 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Byt typu MONO 4 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Byt typu MONO 4 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Byt typu MONO 2 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk 2-podlažný byt typu BILO 4/5 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk 2-podlažný byt typu BILO 4/5 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk 2-podlažný byt typu BILO 4/5 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Byt typu BILO 6 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Byt typu BILO 4 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Lyžiari na svahoch strediska Marilleva 1400  (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Byt typu BILO 4 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Byt typu BILO 4 (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Relax po dobrej lyžovačke  (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk Lanovka v stredisku Marilleva 1400  (© Agenzia Montana) - Lyžovačky v Alpách  www.hitka.sk
Destinácia: Taliansko, Trentino-Alto Adige, Val di Sole - Marilleva 1400
Kód zájazdu: 1302396
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Marilleva 1400

lyžiarska škola bankomat lekáreň lekárska služba parkovisko detská postieľka
Vzdialenosť od zjazdovky: 0 m

Poloha:
Rezidencia Marilleva 1400 sa nachádza na najvýhodnejšom mieste rovnomenného strediska priamo u kabínovej a sedačkovej lanovky na konci zjazdoviek. Tieto sú pritom napojené na ďalšie zjazdovky nielen strediska Marilleva 1400, ale aj susediacich a lyžiarsky prepojených stredísk Folgarida a Madonna di Campiglio. Spojením týchto stredísk má lyžiar k dispozícii celkom 140 km navzájom prepojených zjazdoviek všetkých obtiažností.
Rezidenčný komplex je celkom slušne vybavený a ponúka lyžiarsku školu, požičovňu lyžiarskeho výstroja, lekársku službu aj lekáreň, obchody s potravinami ale aj so športovým tovarom, bankomat, pizzeriu, reštaurácie a bary a aj informačné centrum.

Popis ubytovaní:
Ubytovania disponujú kuchynským kútom so základným vybavením na vlastnú prípravu stravy a vlastným sociálnym zariadením. Poschodová posteľ je tu obvyklým javom a využíva sa ako plnohodnotné lôžka. Jednotlivé priestory v bytoch nemusia byť oddelené pevnou stenou. Apartmány môžu, ale aj nemusia mať balkón.
Parkovanie je možné spravidla pri rezidencii.
Štúdio obsadené 3 alebo 2 osobami (označenie partnera MONO 2+1): 1 izba s kuchynským, jedálenským kútom, rozkladacou posteľou, kúpeľňa.
Apartmán obsadený 3-4 osobami (označenie partnera BILO 3/4): obývacia izba s kuchynským, jedálenským kútom a rozkladacou posteľou (2 osoby), izba s poschodovou posteľou (2 osoby), kúpeľňa s vaňou alebo sprchou. Izby oddelené posuvnou stenou alebo nábytkom.
Apartmán obsadený 3-4 osobami (označenie partnera BILO 4/5): obývacia izba s kuchynským, jedálenským kútom, izba s manželskou posteľou (2 osoby), izba s poschodovou posteľou a samostatnou posteľou (3 osoby), kúpeľňa. Izby čiastočne oddelené posuvnou stenou alebo nábytkom, alebo s mezanínom.
Apartmán 6 obsadený 6, 5 alebo 4 osobami (označenie partnera: BILO 4+2): obývacia izba s kuchynským, jedálenským kútom a samostatnou a rozkladacou posteľou alebo rozkladacou pohovkou a poschodovou posteľou (3-4 osoby), izba pre 2 osoby (2 osoby), kúpeľňa. Izby čiastočne  oddelené posuvnou stenou alebo nábytkom.
Apartmán 6 obsadený 6, 5 alebo 4 osobami (označenie partnera: Trilo 6): obývacia izba s kuchynským, jedálenským kútom a rozkladacou posteľou, 2 x izba pre 2 osoby (2 osoby), kúpeľňa. Izby čiastočne  oddelené posuvnou stenou alebo nábytkom.
Apartmán 6 obsadený 6, 5 alebo 4 osobami (označenie partnera: Duplex 6+1): 1. podlažie: kuchynka s jedálenským kútom a 1 lôžkom (1 osoba), 2. podlažie: 2 izby s 2 posteľami (4 osoby), poschodová posteľ v chodbe (2 osoby), kúpeľňa. Izby čiastočne oddelené posuvnou stenou alebo nábytkom.

Stravovanie:
bez stravy


Služby v cene zájazdu
Ubytovanie (príchody 16-19 hod., odchody 8-9,30 hod.)
Spotreba energií
Lyžiarska permanentka Marilleva-Forgarida na 6 dní (za príplatok možná rozšírená Skiarea Campiglio)


Služby za povinný príplatok
Vratná kaucia vo výške 100 € /apartmán (hotovosť)
Záverečné upratanie apartmánu (okrem kuchyne), kuchyňa musí ostať čistá (varná plocha a umyté riady vyložené na stôl), prikrývky poskladané, smeti vynesené: 50 € /Mono, 60 € /Bilo, Duplex 5, 70 € /Trilo, Quadri, Duplex 6-8
Pobytová taxa (1,00 € /os. od 15 rokov)


Služby za nepovinný príplatok (potrebné rezervovať pri objednávke)
Zapožičanie lyžiarskeho a snowboardového výstroja
Posteľná bielizeň, uteráky (10 € + 10 € /osoba)
Detská postieľka (25 € /týždeň).

Prihlásenie do newslettera

E-mail:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »