Rezidencia Artuik

(© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk (© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk (© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk (© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk (© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk (© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk (© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk (© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk (© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk (© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk (© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk (© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk (© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk (© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk (© Agenzia Montana) Dovolenka na lodi a plavby  Lyžovačky v Alpách  Formula F1  www.hitka.sk
Destinácia: Taliansko, Trentino-Alto Adige, Val di Sole - Marilleva 1400
Kód zájazdu: 1302413
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Artuik

lyžiarska škola parkovisko detská postieľka
Vzdialenosť od zjazdovky: 0 m

Poloha:
Rezidencia sa nachádza priamo na svahu a pri vleku Biancaneve. Umiestnenie rezidencie ocenia najmä rodiny s deťmi, či skupinky lyžiarov.
Služby ako bar, reštaurácia, malý obchod s potravinami a lyžiarska škola sa nachádzajú max. do 100 m od rezidencie.


Popis ubytovaní:
Ubytovanie je v menších štandardných apartmánoch, ktoré disponujú kuchynským kútom so základným vybavením na vlastnú prípravu stravy a vlastným sociálnym zariadením. V apartmánoch je obvyklá aj poschodová resp. vyklápacia posteľ. Môžu, ale aj nemusia mať balkón. Parkovanie je možné pri rezidencii. V prípade, že nebude nepostačovať pridelené miesto, je možné voľne zaparkovať v okolí rezidencie.
Apartmán 6 obsadený 6, 5, 4 alebo 3 osobami (označenie partnera: BILO 5-6), 31 m2: obývacia spálňa s kuchynským a jedálenským kútom a rozkladacou posteľou pre 2 osoby (2 os.), izba s poschodovou posteľou (2 os.) alebo poschodová posteľ v obývacej spálni a izba s 2 lôžkami, kúpeľňa. Izba je oddelené posuvnou stenou.
Apartmán 4 obsadený 4, 3 alebo 2 osobami (označenie partnera: BILO 4), 28 m2: obývacia spálňa s kuchynským a jedálenským kútom a rozkladacou posteľou pre 2 osoby (2 os.), malá izba s poschodovou posteľou, kúpeľňa. Izba je oddelené posuvnou stenou.
K dispozícii sú aj byty neuvedené v cenníku:
MONO 2: 1 izba s rozkladacou posteľou pre 2 osoby (2 os.), kuchynka a jedálenská časť, kúpeľňa
MONO 3/4: 1 izba so spaním pre 4 osoby, kuchynka a jedálenská časť, kúpeľňa

Stravovanie:
Vlastné


Služby v cene zájazdu
Ubytovanie (príchody 16-18 hod., odchody 8-9,30 hod.)
Lyžiarska permanentka Marilleva-Forgarida na 6 dní (za príplatok možná rozšírená Skiarea Campiglio)
Spotreba energií


Služby za povinný príplatok
Vratná kaucia vo výške 100 € /apartmán (hotovosť)
Záverečné upratanie apartmánu (okrem kuchyne): kuchyňa musí ostať čistá (varná plocha a umyté riady vyložené na stôl), prikrývky poskladané, smeti vynesené. 50 € /Mono, 60 € /Bilo, Duplex 5, 70 € /Trilo, Quadri, Duplex 6-8
Pobytová taxa (1,00 € /os. od 15 rokov /noc)


Služby za nepovinný príplatok
Zapožičanie lyžiarskeho a snowboardového výstroja
Posteľná bielizeňuteráky (10 € +10 € /osoba)
Detská postieľka (25 € /týždeň)

Prihlásenie do newslettera

E-mail:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »