Panama all inclusive

Meste často prezývanom Dubaj Strednej a Južnej Ameriky. Hotel  Royal Decameron sa nachádza priamo na pláži, ktorá sa volá Farallon. Hotel je obklopený zeleň Všetko je tu romantické. Odporúčame privstať si na východ slnka. foto: Ľuboš Fellner – BUBO foto: Alena Spišáková - BUBO /uploads/galleries/7476/13834.jpg Rozlúčka s TOP zájazdom z proveniencie BUBO.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO BUBO Vás víta v Panama City. foto: Ľuboš Fellner – BUBO foto: Ľuboš Fellner – BUBO foto: Ľuboš Fellner – BUBO foto: Ľuboš Fellner – BUBO foto: Hotel JW Mariott Výhľad na Tichý oceán z izby bývalého hotela Trump.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Hotel JW Mariott (bývalý Trump) v centre Panama City s výhľadom na panorámu najbohatšieho mesta Stre Hotel JW Mariott Hotel JW Mariott foto: Ľuboš Fellner – BUBO foto: Alena Spišáková - BUBO foto: Ľuboš Fellner – BUBO foto: Alena Spišáková - BUBO foto: Alena Spišáková - BUBO Panamský prieplav. foto: Alena Spišáková - BUBO foto: Alena Spišáková - BUBO Panamský kanál a vyhliadka na starý aj nový kanál.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Obrovská zaoceánska loď vošla do komôr Panamského kanálu.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO foto: Ľuboš Fellner – BUBO Vraciame sa do centra Panama city a teraz okrem modernej časti prechádzame tou najstaršou.
foto: Ľub Trubkár hrá počas náboženskej procesie nad grilujúcimi sa klobáskami.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO foto: Alena Spišáková - BUBO foto: Alena Spišáková - BUBO foto: Alena Spišáková - BUBO foto: Alena Spišáková - BUBO foto: Alena Spišáková - BUBO foto: Alena Spišáková - BUBO foto: Ľuboš Fellner – BUBO foto: Ľuboš Fellner – BUBO foto: Katarína Líšková – BUBO foto: Alena Spišáková - BUBO foto: Alena Spišáková - BUBO Základný hotel Royal Decameron je 4 hviezdičkový hotel, ktorý spĺňa juhoamerický stredný štandard. A Oblasť okolo Royal Decameron je už dnes známejšia skôr ako veľmi dobrá dovolenková destinácia. Aj te Hotel Royal Decameron je family friendly. Stravovanie all inclusive zahŕňa raňajky, obedy, večere fo Hotel Royal Decameron má 9 bazénov (aj detský bazén), uteráky samozrejmosťou.
foto: Royal Decameron Hotel Royal Decameron sa nachádza priamo na piesočnatej pláži. 
foto: Royal Decameron Hotel Royal Decameron ponúka rôzne športové aktivity. Oddychujete.
foto: Royal Decameron Hotel Royal Decameron - 8 A la carte reštaurácii a 2 bufetové reštaurácie, 11 barov.
foto: Royal Dec Hotel Royal Decameron má 852 izieb. V cene zájazdu je základný typ izby Standard Garden View. Klimat V čase večere všetky reštaurácie hotela vyžadujú od klientov rezervácie stola vopred okrem Atlantis Hotel Royal Decameron - Reštaurácia El Canal sa orientuje prevažne na morské plody a Café Med na str Hotel Royal Decameron - El Pesca reštaurácia ponúka úlovky z mora v daný deň, Panamai ponúka talians Služby BUBO vo vysokej kvalite. Nechajte sa rozmaznávať. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Káva už nebude chutiť ako predtým. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Základný hotel Sheraton na pláži spĺňa juhoamerický stredný štandard. Hotel je trochu vybývaný, ale Hotel Sheraton sa nachádza priamo na pláži Santa Clara, má krásnu záhradu, 6 vonkajších bazénov (aj Hotel Sheraton má 293 izieb. Izby základného hotela Sheraton majú samozrejme súkromnú kúpeľňu, fén, V čase jarných prázdnin do Panamy smerujú tzv. Spring breakers. Ak preferujete kľud, odporúčame prém Hotel má vlastné tenisové kurty, fitness a 9 jamkové golfové ihrisko (vzdialené 3 km). Nachádzajú sa Najkrajší šport na svete? Môžete si ho užiť aj v Paname. Golfové ihrisko Sheraton Bijao.  foto: Ľubo Reštaurácie a bary v hoteli Sheraton: stredomorskú kuchyňu môžete ochutnať v reštaurácii Los Olivos, Prémiový hotel RIU sa nachádza na brehu Pacifiku, na pláži Playa Blanca. Odporúčame zvážiť hlavne v Plážový all inclusive 5-hviezdičkový RIU hotel splní očakávania náročného klienta. Exkluzívny servis Raňajky, obedy, večere sú v prémiovom hoteli RIU podávané formou bufetu, alkoholické a nealkoholické Izby prémiového hotela RIU: 573 izieb, kde každá ma samozrejme svoju súkromnú kúpeľňu so sprchou/vaň Prémiový hotel Riu stojí priamo na pláži, je obklopený pekne udržiavanou záhradou, nachádzajú sa v ň
Destinácia: Panama, Panama
Kód zájazdu: 1333103
Cena od: 2 360 €
Príplatky od: 485 €
Exotika
Pobytovo-poznávacie

Výber termínu

06.05.2024 9 dní Last Minute 2 714 € +485 € odlet: Viedeň letecká
24.07.2024 9 dní First Minute 2 360 € +485 € odlet: Viedeň letecká
02.08.2024 9 dní First Minute 2 360 € +485 € odlet: Viedeň letecká
14.08.2024 9 dní First Minute 2 360 € +485 € odlet: Viedeň letecká
23.08.2024 9 dní First Minute 2 360 € +485 € odlet: Viedeň letecká
04.09.2024 9 dní First Minute 2 360 € +485 € odlet: Viedeň letecká
13.09.2024 9 dní First Minute 2 360 € +485 € odlet: Viedeň letecká
25.09.2024 9 dní First Minute 2 360 € +485 € odlet: Viedeň letecká
05.10.2024 9 dní First Minute 2 360 € +485 € odlet: Viedeň letecká
16.10.2024 9 dní First Minute 2 360 € +485 € odlet: Viedeň letecká
25.10.2024 9 dní First Minute 2 360 € +485 € odlet: Viedeň letecká
06.11.2024 9 dní First Minute 2 360 € +485 € odlet: Viedeň letecká
15.11.2024 9 dní First Minute 2 360 € +485 € odlet: Viedeň letecká
27.11.2024 9 dní First Minute 2 360 € +485 € odlet: Viedeň letecká
05.01.2025 9 dní First Minute 2 360 € +485 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Panama si pomaly ale isto buduje image Dubaja Strednej a Južnej Ameriky. Už teraz je obchodným centrom a dôležitým leteckým a námorným uzlom. Turistický ruch zažíva boom a svet sa začína so záujmom pozerať na túto tropickú, pokojnú krajinu. Podľahnite aj vy jej čaru, pozrite si najzaujímavejšie miesta a oddýchnite si na plážach Pacifiku pri all inclusive servise. Koloniálnu históriu spoznáme v starej časti Panamy na brehu Karibiku. Na najužšom mieste Strednej Ameriky budeme v jeden a ten istý deň aj na pobreží Pacifiku a Karibiku. Po dni krásnej histórie pôjdeme do all inclusive rezortu podľa výberu a tam si do sýtosti užijete more, piesok a slnko.

1. deň:
Odlet z Európy, ponad celý Atlantik a úzky pás Strednej Ameriky až na pobrežie Tichého oceánu do Panama City. Prilietame do prvého mesta, ktoré postavili belosi na brehoch Tichého oceánu, vitajte v hypermodernom Panama City. Pristávame v bývalej banánovej republike, ktorá sa mení na ekonomického jaguára a kde je domorodou menou americký dolár. Nepotrebujeme víza, žiadne očkovanie, voda sa v Panama city dá piť z kohútika. Vitajte v bezpečnej tropickej krajine plnej prekvapení. Historické mesto Panama City je pod patronátom UNESCO. Nenecháme si ujsť Katedrálu Santo Domingo a oblúk zo 17. storočia Arco Chato, kvôli ktorému sa rozhodli postaviť Panamský kanál práve tu. Prezidentský palác, námestie Herrera a námestie Bolivar. Porozprávame si o legendárnom pirátovi Morganovi a v slávnej budeme obdivovať majestátny zlatý oltár (Altar de Oro), ktorý prežil, lebo ho pred pirátmi natreli na čierno. Tento oltár je považovaný za druhý najväčší poklad Panamy, hneď po panamskom kanály. Neoddeliteľnou súčasťou panorámy historického mesta je privátny kostol San Francisco de Asisi, ktorý je zároveň aj najvyšším kostolom. Večerná prechádzka modernou Panamou a budova odkiaľ unikli legendárne panamské dokumenty! Ubytovanie v Panama city.

2. deň:
Prehliadka Panama City a Panamského kanála. Panama City je elegantným a prosperujúcim centrom bankovníctva, obchodu a dopravy. Modernou diaľnicou križujúcou oceán pomedzi mrakodrapy najmodernejšej časti mesta. Moderné vs. historické mesto. Prejdeme krížom po avenida Balboa a vzdáme hold prvému Európanovi, ktorý uvidel Tichý oceán. Umelé jazero Lago Gatún tvorí najväčšiu časť Panamského prieplavu a bolo najväčším jazerom aké vytvorila ľudská ruka. Vychutnávame si rozkvitnutú tropickú prírodu, sýtožlté stromy guyacan, ktoré mnohí pokladajú za najkrajšie na svete. Panamský prieplav je najvýznamnejšou vodnou cestou na svete. Tento zázrak techniky je dlhý 80 km a tiahne sa z Panama City na pobreží Tichého oceánu až do Colónu na pobreží Atlantického oceánu. Nezabudneme ani na vyvýšené miesto nad plavebnou komorou Miraflores odkiaľ budeme pozorovať zoraďujúce sa lode. Kúpite si kvalitný panamský klobúk “Panamák” ? Sme v najbohatšom meste Strednej Ameriky. Večer príchod na pláž a zaslúžený oddych v all inclusive rezorte.

3. deň:
Relax all inclusive na pieskových plážach Pacifiku.

4. deň:
Relax all inclusive na pieskových plážach Pacifiku.

5. deň:
Relax all inclusive na pieskových plážach Pacifiku.

6. deň:
Relax all inclusive na pieskových plážach Pacifiku.

7. deň:
Relax all inclusive na pieskových plážach Pacifiku.

8. deň:
Naša cesta novoobjavenou Panamou končí. Doobeda sa prejdeme po pláži, ochutnáme ešte jeden Captain Morgan (iba pre dospelých) a poobede odletíme domov.

9. deň:
Prílet a rozprávanie príbehov z krajiny, ktorá spojila dva oceány.

Prihlásenie do newslettera

E-mail:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »