Totálne Thajsko

/uploads/usr/10872/zajazdy/thajsko/cover/thajsko_total_cover.jpg Počas trekovania si zamilujete pohľady na malé aj väčšie vodopády, ktoré nás perfektne osviežia v ho Chrámový komplex Doi Suthep patrí k najkrajším v celom Thajsku. My za ním pôjdeme zopár kilometrov z Thajské chrámy sú ako vystrihnuté z rozprávky a budete ich milovať. Komu sa tu obetuje? Čo všetko mô Na kreativite pri krstení nášho nového katalógu si skrátka potrpíme aj na takýchto unikátnych miesta Vitajte na ceste Thajskom. kde nespoznáme len krásne pláže, ale aj ruch Bangkoku a exotiku menej zná V Chiang Mai sa zorientujeme v krásnom, farebnom a komplikovanom svete budhizmus. foto: Samuel Kĺč - Na severe Thajska nás čakajú stretnutia s exotickými dlhokrkými ženami.
foto?: Jiří Jobánek - BUBO Zeleň a vodopády. Sever Thajska vás očarí. foto: Tomáš Kubuš - BUBO Zábava so slonmi na severe Thajska.
foto?: Jiří Jobánek - BUBO Na slonoch v Thajsku nejazdíme, zato si s nimi užijeme dokonalé dobrodružstvo pri ich kúpaní. Toto b Severné Thajsko je odlišné od toho južného a tak aj pôvodné kroje hrajú farbami. foto: Veronika Hulí Takto ešte dnes vyzerá tradičné poľnohospodárstvo na severe Thajska.
foto?: archív BUBO Ryžové políčka neuvidíte len z diaľky, ale budete okolo nich trekovať a môžete sa ich aj dotknúť. O Ak ste doteraz vnímali Thajsko len ako krajinu ostrovov a pláži, tu na severe vám ukážeme menej znám Malebnosť sa severnému Thajsku rozhodne nedá uprieť. foto: Patrícia Mrázková - BUBO Ukážky tradičných remesiel horských kmeňov si naplno vychutnáme v skanzene v okolí Chiang Mai. foto: Kmene severného Thajska, to je totálna exotika a stretnete tu ľudí o akých ste ani netušili, že exis Karenské dediny nás prichýlia svojou nefalšovanosťou a lokálnym čarom. foto: Samuel Kĺč - BUBO Čo sa skrýva v balíčkoch z banánových listov? Thajské jedlo je rafinované a výnimkou nebude ani náš Ak si myslíte, že na treku severným Thajskom budete hladovať, ste na omyle. Aj na týchto miestach si Chrámový komplex Wat Pho patrí k najkrajším v celom Bangkoku. Prechádzka jeho areálom pripomína siam V chráme ležiaceho Budhu, ktorý je jedným z nábožensky najdôležitejších centier krajiny. foto?: Niko Zaujalo vás tajomstvo thajských masáží? Práve tu v chrámovom komplexe Wat Pho dodnes prebiehajú kurz Mladí Thajčania chodia namiesto vojenskej služby do kláštora. foto?: Ľuboš Fellner - BUBO Stretneme aj čestné stráže pri kráľovskom paláci? foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Wat Arun v Bangkoku patrí k najkrajším pamiatkam mesta.
foto?: Katarína Líšková - BUBO Vchádzame do komplexu Wat Arun. foto?: Nikola Deckous - BUBO Wat Arun - Chrám úsvitu, obložený pestrofarebnou mozaikou, patrí k najvýznamnejším a najstarším chrá Chrám Wat Arun je krásny z diaľky, ale aj z tesnej blízkosti, keď na jeho tele objavíte kúsky porcel Čo by ste povedali na najlepšiu vyhliadku celého Bangkoku? Vyberte sa na ikonický Mahanakhon a počka Plávajúce trhy sú najfotogenickejším miestom Thajska. Ochutnáme to najlepšie, čo tu rastie. foto: BU Damnoen Saduak alebo teda Plávajúce trhy sú dokonalým zosobnením exotiky a thajského jedla. Podľahne Koľko druhov banánov poznáte? Tu v Thajsku ich skúsite niekoľko, no aj tak nebudete vedieť vybrať, k Čo všetko s nami ochutnáte? Rambutan? Mangosteen? Marakuju? Alebo durian?
foto: Nikola Deckous - BUB Ak sa váš žalúdok nebojí, vyskúšať môžete tarantuly, žaby aj škorpióny.
foto?: archív BUBO Fantastický Pad Thai. Thajská kuchyňa patrí medzi najchutnejšie na svete.
foto?: Tomáš Kubuš - BUBO Thajská kuchyňa ponúka nielen známe jedlá, ale prekvapí vás chuťou jedál o akých ste  nikdy doteraz Svoju prvú jazdu tuk-tukom si zapamätáte navždy.
foto?: archív BUBO Vynikajúca travesti-show Calypso v štvrti Asiatique. foto: Patrícia Mrázková - BUBO Kráľovská Ayutthaya bola hlavným mestom Siamu. foto: Zuzana Hábeková - BUBO Historická Ayutthaya je plná krásnych pohľadov a radi vám tie najkrajšie ukážeme, aby ste si odtiaľt Hlava Budhu vo Wat Mahathat, kde si porozprávame viac o histórii Siamského kráľovstva. foto?: Katarí Ayutthaya to sú sochy starých Budhov, kamenné stupy, ruiny chrámov a spomienky na zašlú slávu Siamsk Slávna železnica smrti v Kanchanaburi a ikonický Most cez rieku Kwai. Prejdete sa ním  a ak budeme m Smutne preslávený most cez rieku Kwai v Kanchanaburi. foto: Tomáš Horňák - BUBO Pri dračích zuboch v Andamanskom mori. foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Ostrov Koh Poda neďaleko Ao Nangu je ikonou a presne na tejto pláži sa budete kúpať alebo oddychovať Tradičné drevené lodičky križujúce Andamanské more nám budú robiť spoločnosť aj na ostrovoch v okolí Tieto odtiene tyrkysovej farby si na Krabi zamilujete. foto: Robert Taraba - BUBO Okúpete svojho slona aj tu na thajskom Krabi? Ani tu nebudeme jazdiť, no stretnúť sa s týmito krásny Stretnutie so slonmi na Krabi. Na tieto stretnutia deti nikdy nezabudnú. foto: Adam Záhorský - BUBO Kúpanie slonov na Krabi ja obrovským zážitkom a my vám ho radi sprostredkujeme foto: Adam Záhorský - Na Krabi sa pozerajte aj pod nohy, pretože tu stretnete malých obyvateľov týchto končín. foto: Samue Toto je presne ten ostrovný raj, ktorý ste v Thajsku hľadali. Na výlete v Andamanskom mori nájdete t Vedeli ste, že varan je pre Thajcov šťastný symbol a že ho môžete stretnúť aj na stromoch? foto: Sam Rozprávková atmosféra ostrova Koh Poda s vápencovou skalou a drevenými lodičkami. foto: Tomáš Horňák Biely piesok, priezračná voda a dni naplnené oddychom. foto?: Nikola Deckous - BUBO Chystáme pre vás farebný kajakový pelotón.
foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Kajakovanie medzi mangrovníkmi je jedným z top zážitkov nášho zájazdu. foto?: Jiří Jobánek - BUBO Ostrov Phi Phi patrí medzi najkrajšie v Andamanskom mori.
foto?: Tomáš Kubuš - BUBO Z Krabi sa nám zaručene nebude chcieť odísť. Čakajú nás ešte dve perfektné krajiny. foto?: Robert Ta Ešte posledný západ slnka nad Andamanským morom. Do seba nasajete exotickú atmosféru Krabi a môžete
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333861
Cena od: 3 895 €
Príplatky od: 517 €
Doprava: letecká
Termín: 28.07.2024 17/16 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83437365

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Kombinované pobyty
Totálne Thajsko Typ ubytovania: Skryť popis
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Prihlásenie do newslettera

E-mail:

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »